Виберіть свою мову

Відеоновини

Огляд новин із YouTube-каналу ДУМУ

Хіджаб – одяг, який закриває ‘аурат (ту частину тіла, яка має бути покритою). 

‘Аурат у жінок – усе тіло, крім обличчя та кистей рук за школою імама аш-Шафі‘ій. 

Носіння хіджаба входить до обовʼязків мусульманки, є її захистом і закликом до Ісламу. 

У наш час, на жаль, не всі дотримуються Шарі‘ату, тому, ми мусимо доносити правила і канони Ісламу, аби мусульмани дотримувалися своїх обов’язків правильно.

У тимчасовому житті різні блага (здоров'я, їжа, житло, одяг тощо) мають як віряни, так і не віряни. Однак ті, хто померли мусульманами, будуть із числа жителів Раю на Тому Світі. Тільки вони отримають Винагороду (саваб) за свої щирі благі діяння.

Наші шановні сестри доклали великих зусиль, аби організувати корисний, цікавий і захопливий захід. І їм це вдалося! Завдяки об'єднанню спільних зусиль гості заходу дізнались багато нового, отримали позивні емоції та зблизились у приємному сестринському колі.

Харам – те, що заборонено Богом. Відомо, що в Ісламі не можна пити алкогольні напої, вживати наркотичні речовини, казати неправду. Для нас є користь у тому, щоб уникати гріхів і робити те, що дозволене та обов’язкове.

Усі вони були мусульманами, тобто – покірними Єдиному Богові. Люди, які жили в різні часи, мали увірувати у Пророка свого часу, аби бути з числа мусульман.

Язичники – ті, хто поклоняються створінням, а не Творцю. Мусульмани же поклоняться тільки тому, хто створив Всесвіт. Мусульмани вірять, що поклоніння гідний тільки Творець.

Виберіть свою мову