Виберіть свою мову

Новини ДУМУ

Усі публікації новин пов'язані з ДУМУ

Сумська облдержадміністрація провела робочу нараду з представниками релігійних організацій з приводу COVID-19



Керівник апарату Сумської облдержадміністрації Ігор Кальченко провів зустріч з представниками церков і релігійний організацій з приводу протидії розповсюдження COVID-19.

Він звернувся до представників конфесій з проханням поширювати серед прихожан інформацію про пандемію COVID-19 та про необхідність дотримуватися протиепідемічних заходів.

Мусульманську громаду міста на зустрічі представив шейх Юнус Фазаіров, який зазначив, що Духовне управління мусульман України запровадило ряд заходів по всіх громадах та філіях по протидії розповсюдження коронавірусу. Сумська мусульманська громада також доєдналася до ініціатив ДУМУ.

Нагадаємо, що протягом епідеміологічного періоду ДУМУ систематично надає матеріальну допомогу вразливій частині населення, також передає в громади, госпіталі, військові частини та державні установи експрес тести, проводить освітні заходи для профілактики розповсюдження вірусу. Зокрема, Духовне управління мусульман України спільно з Центром громадського здоров’я провели ряд тренінгів та створили профілактичний відеопосібник по запобіганню захворюванню COVID-19.


Виберіть свою мову