Виберіть свою мову

Новини ДУМУ

Усі публікації новин пов'язані з ДУМУ

Пригнічення однієї людини – це великий злочин. Що ж тоді казати про пригнічення цілого народу?!



Україна має не одну таку сторінку в своїй історії. Одними з найжахливіших, нелюдських та жорстоких були страждання, завдані голодоморами. Лише за 1932-1933 роки (за одним із досліджень) загинуло 4,5 млн людей, серед яких велика кількість дітей.

В День пам’яті жертв Голодоморів, мусульмани України згадують жертви радянських репресій та геноцидів, влаштованих кривавим безбожним режимом. А також українська умма просить Господа, щоб і сьогодні, коли наша земля та народ знову страждають, над Україною зійшло сонце справедливості, щоб Милість Всемогутнього Творця наповнила серця кожного, у кого болить за Україну, незламним духом та вірою в те, що ми поборемо зло та переможемо пітьму.

Пророк Мухаммад, мир йому, говорив, щоб ми вірили в Господа, боялися лише Господа, були стійкими та проявляли терпіння в біді. Нехай ці слова закарбуються в пам'яті та будуть повставати щоразу, коли хтось подумає здатися, борячись за справедливість.

Просимо Господа сил та терпіння всім, хто втратив рідних в голодоморах, депортаціях, інших репресіях та на цій війні. Нехай Творець дарує Україні мир та процвітання. Амінь.

Виберіть свою мову