Виберіть свою мову

Новини ДУМУ

Усі публікації новин пов'язані з ДУМУ

«Здорова країна починається зі здоровою сім'ї» - головний меседж на зустрічі ВРЦіРО та представників Міністерств в Острозі



30 вересня в Острозькій Академії відбулося засідання представників Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій та представників Міністерств, профільних керівників і депутатів.

Головною темою зустрічі стало обговорення сімейних цінностей і необхідності розробки державної сімейної політики, а також реалізація конституційних прав громадян України - захист дітей і материнства.

На засіданні була присутня Міністр соціальної політики Марина Лазебна, яка зазначила, що є ряд проблем в даній сфері, для вирішення яких влада повинна об'єднається з релігійною спільнотою.

Духовне управління мусульман України на зустрічі представив шейх Хасан Ахатов.

«Тільки здорова сім'я може стати місцем спокою як для чоловіка, так і для дружини, джерелом сили і островом стабільності, якої не вистачає в сучасному світі. У Священному Кур'ані сказано, що Господь створив чоловіка і жінку. І вони один для одного. Саме їх союз є повноцінним, саме їх союз може дати продовження і служить запорукою здорового соціуму і навіть цілої країни. Адже не дарма кажуть, що здорова країна починається зі здоровою сім'ї. Необхідно будувати здорові відносини, прищеплювати собі і дітям зрозумілі непохитні сімейні цінності» - наголосив шейх.

Виберіть свою мову